O nama

Tvrtka Avokado je privatno trgovačko društvo nastalo iz obrta koji je osnovan 1989. godine, a od 1995. godine posluje kao d.o.o. Sjedište tvrtke je u Splitu. Osnovu poslovanja predstavlja maloprodaja i veleprodaja odjeće.

Od svojih početaka pa do danas razvijena je tvrtka koja uz veleprodaju u Splitu ima i mrežu maloprodaja u Splitu , te oko 60 poslovnih partnera s područja cijele Hrvatske čije trgovine opskrbljuje.

Potvrđujući poslovne rezultate tijekom niza godina, Avokado d.o.o. je dobio ekskluzivno zastupstvo za Wenice kids za RH što pokazuje ozbiljnost poslovanja tvrtke.

Wenice kids u svojoj ponudi ima ekskluzivnu kolekciju (svečane haljine, odijela, košulje, hlače) te kolekciju za školu i slobodne aktivnosti (trenirke, tajice, tunike, majice).

Uz dječji brand Wenice, Avokado d.o.o. u svojoj ponudi ima asortiman odjeće za odrasle čime je tvrtka kompletirala svoju ponudu te se prilagodila urbanom i dinamičnom načinu života koji nas prati, tako da svojim kupcima na jednom mjestu može ponuditi sve potrebno.

Od odjeće za odrasle posebno treba istaknuti marku LA LUCE (svečane haljine, kombinacije, krzno i koža) I STYLE for man (odijela, hlače, košulje, sakoi, kaputi) koje prate sve modne trendove.